bannerso

Arabic Dutch English French German Polish Romanian

-- Deze tekst wordt vertaald met Google Translate --

 

Deze informatie gaat over de inschrijvingen om te kunnen starten in het eerste jaar secundair onderwijs op 1 september 2021.

Omwille van corona organiseren alle scholen de inschrijvingen digitaal maar niet alle scholen werken op dezelfde manier.

 

 PISO en Het Atelier Tienen met digitaal inschrijven.

Wat? Dit betekent dat zij voldoende plaatsen kunnen voorzien en dat een leerling zich digitaal kan inschrijven via de website van de school indien je als ouder akkoord gaat met het pedagogisch project en het schoolreglement van de school.

Hoe? via de website van de school

Wanneer? vanaf 10 mei

Opgelet: Broers en zussen en kinderen van personeel hebben voorrang en schrijven vroeger in, tussen 29 maart en 26 april.

 

GO! atheneum, GO! TintelStroom en VIA werken met digitaal aanmelden.

Wat? Dit betekent dat je als ouder vooraf aanduidt in welke school of scholen jij je kind wil inschrijven. Op basis van de beschikbare plaatsen en de keuzes worden de plaatsen verdeeld. Indien je een plaats toegewezen krijgt, kan je inschrijven.

Hoe? via de website www.aanmelden.school

Wanneer? aanmelden vanaf 29 maart, 14u t;e.m. 26 april, 14u. Op 6 mei krijg je het resultaat van de toewijzing en vanaf 10 mei kan je inschrijven in de toegewezen school

Opgelet: Broers en zussen en kinderen van personeel melden ook mee aan maar duiden aan dat ze voorrang hebben.

 

Hulp nodig? 

Vraag hulp aan je basisschool, het Huis van het Kind (Anneleen Theunis 016 804549 of 0493 316962), RISO (Rasha Al Asadi 0493 405874)  of ga langs bij het Inloophuis Oud College, broekstraat 31 (open op maandag-, woensdag- en vrijdagnamiddag)